Større og sterkere

BLI STERKERE OG
BYGG MUSKLER

Online gruppecoaching

MIN FILOSOFI

Dersom du er til stede, fokusert og gjør ditt beste her og nå, skal du være fornøyd med det resultatet du får. For hva mer kunne du gjort? Det er prosessen som får deg i mål, så det er her fokuset bør ligge.

Introduksjon til
Større og Sterkere


Oppstart


Slik kommer du igang


Ved oppstart gir vi deg tilgang til appen, hvor du finner all oppstartsinformasjonen. Her vil du også finne en velkomstvideo der jeg går grundig gjennom programstrukturen, hvordan alle elementene fungerer, samt hvordan vi sammen vil måle din fremgang og utvikling.


UKENTLIGE AKTIVITETER​


Treninger og challenges​


Hver uke inkluderer enten 3 eller 4 økter, der de første 3 utgjør fundamentet, mens den fjerde kan betraktes som en bonusøkt hvis tiden tillater det. Du vil ha flere alternativer for hver øvelse for å sikre at treningen er skreddersydd etter dine behov, i samsvar med prinsippet om individuell tilpasning. I tillegg vil jeg levere ukentlige videoer og utfordringer.

For å sikre at du utfører øvelsene riktig, vil du ha tilgang til videoer som viser den korrekte teknikken for hver øvelse. Alle øvelsene har progresjonsstrategier som gradvis vil hjelpe deg med å bygge styrke over tid.


OPPFØLGNING


Sammen hele veien​


Du vil ikke være alene på denne reisen. Jeg vil være aktivt tilstede i gruppechatten og en til en, klar til å besvare alle dine spørsmål og gi deg den nødvendige motivasjonen. Vi skal følge det samme programmet, og sammen skal vi arbeide mot våre mål. Jeg vil jevnlig dele relevant informasjon og nyttige tips som vil bidra til at du oppnår det du ønsker. Sammen er vi sterke!


FAGLIG INNHOLD


RESOURCES


I ressursseksjonen vil jeg kontinuerlig oppdatere med faglig innhold. Dette vil inkludere alt fra veiledninger om riktig teknikk, korte foredrag, fagartikler og annet materiale som er utformet for å forbedre dine ferdigheter og øke din forståelse av hva som kreves for å nå dine mål.


FELLESSKAB


Fellesskap og motivasjon​


Sammen med meg skal vi trene mot samme mål. Utfordre hverandre, støtte hverandre og dele erfaringer underveis. Jeg vil være der for å svare på spørsmål, gi tips og bidra med alt jeg har lært de siste 15 årene.


FREMGANG


Fokus på dine resultater


Appen blir din loggbok, og loggboken vil bli svaret på dine resultater. Programmet vil ha ulike progresjonsstrategier som du vil følge slik at vi ivaretar prinisppet om progresjon.

OM MEG​

Litt om min bakgrunn

Min karriere som personlig trener i Oslo har strukket seg helt tilbake til 2007. Etter fem års studier innen idrettvitenskap etter videregående, avsluttet jeg utdannelsen min ved Norges Idrettshøgskole i 2009. Fra 2014 til i dag har jeg hatt privilegiet av å være foreleser ved AFPT, som er Norges fremste institusjon for utdanning av personlige trenere.

Min utdannelse og erfaring som foreleser har rustet meg med en solid forståelse av kroppens funksjoner og de teoretiske rammene som ligger til grunn for ulike treningsmetoder. I tillegg har min rolle som trener og pedagog gitt meg verdifull innsikt hvordan mennesker fungerer og reagerer på ulike treningsmetoder.

Dette gjør det mulig for meg å bygge bro mellom teori og praksis, slik at mine kunder kan få mest mulig ut av sin treningstid og oppnå ønskede resultater på den mest effektive måten.

Ofte stilte spørsmål​

For deg som ønsker å få mest mulig ut av den tiden du bruker på trening. Som ønsker å bli større og sterkere. Lære mer om trening og utvikle deg med andre likesinnede.

Etter åtte uker vil man få en følese av om dette fungerer for deg eller ikke. For meg har ikke trening noen sluttdesitnasjon. Den som elsker å gå vil gå lengre enn den som elsker destinasjonen han skal nå.

Det vil være 3 økter som danner basen, pluss en bonusøkt for de som har tid.

Du kan melde deg på i starten av hver måned.

Det er programstart ca. 1 gang per måned, men du kan registrere deg når som helst før startdato. Pengene trekkes først når programmet går i gang. Jeg anbefaler alltid å teste et treningsprogram over tid for å sikre både progresjon og resultater. Derfor er det en bindingstid på de 3 første månedene. Etter det er det en måneds opsigelse.