1:1 Online Coaching

Tomas Fjeldberg

MIN FILOSOFI

Dersom du er til stede, fokusert og gjør ditt beste her og nå, skal du være fornøyd med det resultatet du får. For hva mer kunne du gjort? Det er prosessen som får deg i mål, så det er her fokuset bør ligge.

Introduksjon til
Online Coaching


Oppstart


Slik kommer du igang


Vi begynner vårt samarbeid med en videosamtale der vi nøye kartlegger din nåværende situasjon, målsetninger og individuelle forutsetninger. Deretter vil jeg skreddersy et helt unikt treningsprogram som passer akkurat for deg. Etter dette, vil du motta en omfattende instruksjonsvideo som gir deg forståelse av programstrukturen, hvordan det fungerer, og våre målemetoder for å spore din fremgang.


UKENTLIGE AKTIVITETER​


Treninger og challenges


Programmet mitt er fleksibelt og tilpasses din daglige rutine samtidig som det tar hensyn til dine spesifikke mål. Vi vil nøye velge ut nøkkeløvelser som vil bli målt og vurdert ukentlig i programmet ditt. Hver eneste øvelse er følger med instruksjonsvideoer og tilpassede progresjonsstrategier. Din ukentlige treningslogg blir vårt primære verktøy for å måle din fremgang, og den gir oss en klar indikasjon på at vi er på rett vei mot dine mål.


OPPFØLGNING


Sammen hele veien​


Jeg vil ukentlig gå nøye gå gjennom din treningslogg, sammenligne resultatene med tidligere økter og nøye vurdere dine kommentarer. Dette gir meg muligheten til å gi deg personlig tilbakemelding på det du gjør. Jeg vil nøye følge din utvikling og tilpasse programmet videre basert på de observasjonene jeg gjør.


RESSURSER


Ny kunnskap


I ressursseksjonen vil jeg kontinuerlig oppdatere med faglig innhold. Dette vil inkludere alt fra veiledninger om riktig teknikk, korte foredrag og annet materiale som er utformet for å forbedre dine ferdigheter og øke din forståelse av hva som kreves for å nå dine mål.


FREMGANG


Fokus på dine resultater​


Appen blir din dedikerte treningsdagbok, og gjennom den vil vi nøye følge dine resultater. Vi vil også presentere viktige nøkkeløvelser i motiverende grafikk, slik at du til enhver tid kan se den positive utviklingen vi oppnår sammen.

OM MEG​

Litt om min bakgrunn

Min karriere som personlig trener i Oslo har strukket seg helt tilbake til 2007. Etter fem års studier innen idrettvitenskap etter videregående, avsluttet jeg utdannelsen min ved Norges Idrettshøgskole i 2009. Fra 2014 til i dag har jeg hatt privilegiet av å være foreleser ved AFPT, som er Norges fremste institusjon for utdanning av personlige trenere.

Min utdannelse og erfaring som foreleser har rustet meg med en solid forståelse av kroppens funksjoner og de teoretiske rammene som ligger til grunn for ulike treningsmetoder. I tillegg har min rolle som trener og pedagog gitt meg verdifull innsikt hvordan mennesker fungerer og reagerer på ulike treningsmetoder.

Dette gjør det mulig for meg å bygge bro mellom teori og praksis, slik at mine kunder kan få mest mulig ut av sin treningstid og oppnå ønskede resultater på den mest effektive måten.

Ofte stilte spørsmål​

For deg som ønsker å få mest mulig ut av den tiden du bruker på trening. Som ønsker å bli større og sterkere. Lære mer om trening og utvikle deg med andre likesinnede.

Etter åtte uker vil man få en følese av om dette fungerer for deg eller ikke. For meg har ikke trening noen sluttdesitnasjon. Den som elsker å gå vil gå lengre enn den som elsker destinasjonen han skal nå.

Det vil være 3 økter som danner basen, pluss en bonusøkt for de som har tid.

Du kan melde deg på i starten av hver måned.

Det er programstart ca. 1 gang per måned, men du kan registrere deg når som helst før startdato. Pengene trekkes først når programmet går i gang. Jeg anbefaler alltid å teste et treningsprogram over tid for å sikre både progresjon og resultater. Derfor er det en bindingstid på de 3 første månedene. Etter det er det en måneds opsigelse.